KONTINENTÁLIS SZÉLVISZONYOKRA OPTIMALIZÁLVA

A kontinensek tengerpart területeitől eltérően, a belső földrészeken jellemzően egyenletlenebb, alacsonyabb intenzitású, és váltakozó széljellemzőkkel találkozhatunk. Termékcsaládunk tagjait több kialakításban kínáljuk, közöttük megtalálhatóak a kontinentális szélviszonyok között kiemelkedő teljesítményre képes kialakítások, amelyek alacsonyabb szélsebesség mellett is megkezdik az áramtermelést.

MEGBÍZHATÓ, ÜZEMBIZTOS MŰKÖDÉS

Termékeink a társaságunktól megszokott és elvárt kiemelkedő műszaki színvonalat képviselik. Műszaki megoldásaink és a beépített alkatrészeink a gyártási kultúránknak megfelelő ellenőrzésen esnek át, ezzel garantálva a zavartalan működést.

HOSSZÚ ÉLETTERTAM

Gépeink hosszú élettartamra, az egyenletes termelési mutatókat fenntartó működésre tervezettek, ehhez a beépített alkatrészek anyagminősége és kialakítása, valamint több évtizedes gyártási tapasztalatunk ad hátteret.

ALACSONY KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG

A generátor kialakítása és szerkezete, a csatlakozó alkatrészek alacsony karbantartási igényt támasztanak. Termékeink szükséges karbantartásainak elvégzésére szerződéses rendelkezésre állást kínálunk ügyfeleink részére.

GYORS SZERVIZELHETŐSÉG

Szélerőműveink kialakításuknál fogva könnyen szervizelhetőek. Az egyes alkatrészek a tervezett kialakítás alapján gyorsan, könnyen javíthatóak.

FEJLESZTHETŐSÉG

Gondoltunk az elkövetkező évtizedekben várható műszaki kihívásokra, ezért termékünket úgy alakítottuk ki, hogy az mobilisan legyen illeszthető az elkövetkező idők piaci változásaihoz, műszaki fejlesztéseihez.

KOMPLEX TÁVFELÜGYELETI ÉS ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÁSI RENDSZER

Készülékeink működését vevőink igénye szerint VPN hálózaton keresztül távfelügyeleti rendszerünkkel teljes körűen ellenőrizzük, általa bármilyen rendellenesség esetén azonnali beavatkozásra, hiba észlelésére vagyunk képesek, ügyfelünk és felhasználónk részére garantálva így az elérhető legmagasabb termelés‐rendelkezésre állási időt. Fejlesztéseinknek köszönhetően egy távfelügyeleti rendszeren keresztül ügyfelünk akár interneten, akár mobil eszközön keresztül folyamatosan kontrollálhatja gépe termelési és működési jellemzőit.

MŰKÖDÉSI MÓDOK

Hálózati üzem
A készülék a lokális energiaszolgáltató hálózatára kapcsolódik, a megtermelt villamos energiát az általa minősített és elfogadott inverter adja át a hálózatra.

Szigetüzem
Amennyiben betáplálásra alkalmas hálózat nem áll rendelkezésre, lehetséges szigetüzemű változat.

product_30

 

 
WTW.30
Névleges teljesítmény (kW)
30
Max. fordulatszám (rpm)
93
Start szélsebesség (m/s)
2
Névleges szélsebesség (m/s)
8
Kifordítási szélsebesség (m/s)
25
Oszlopmagasság (m)
24
Rotorátmérő (m)
15,4

WTW.30

30KW SZÉLERŐMŰ TERMÉKLEÍRÁS

Vezérlése, működési adatainak, paramétereinek folyamatos ellenőrzése és elemzése, azok távfelügyeleti kontrollja megegyezik a WTW.12.5 kialakításával, attól nagyobb teljesítményében tér el. A megtermelt áramot háromfázisú inverteren keresztül táplálja a kisfeszültségű hálózatra.

A programozható lapátszög állítási rendszer biztosítja, hogy mind a kontinentális éghajlati viszonyok között, mind széllel bőven ellátott területeken gépeink hatékonyan tudnak energiát előállítani.

A típust a telepítési helyszínre jellemző, átlagos szélviszonyokhoz igazítottan kínáljuk. Termékünket kisebb ipari és mezőgazdasági termelőegységek, tanyák, farmok részére ajánljuk.

Termékjellemzők

 • Automata szélsebesség és széliránymérés
 • Automata, motoros szélirányba állás
 • Automata indítás, kis szélsebesség kihasználása
 • Távfelügyeleti rendszer
 • Alacsony karbantartási igény
 • Magas éves termelési mutatók
 • Automatikus lapátszög állítás
 • Egyedi igény szerint több fogyasztó felé szétosztható az energia (3)

WTW.50

50KW SZÉLERŐMŰ TERMÉKLEÍRÁS

Jelenlegi csúcsteljesítményű termékünk, a termékcsalád legnagyobb energiaellátója. A kisebb testvéreinél megismert vezérlési és működési képességek jellemzik. A megtermelt áramot háromfázisú inverteren keresztül táplálják a kisfeszültségű hálózatra. A kinyerhető szélenergia mennyisége hatványozottan növekszik a termelő egységelhelyezési magasságával.

A programozható lapátszög állítási rendszer biztosítja,hogy mind a kontinentális éghajlati viszonyok között, mind széllel bőven ellátott területeken gépeink hatékonyan tudnak energiát előállítani.

A típust a telepítési helyszínre jellemző, átlagos szélviszonyokhoz igazítottan kínáljuk. Termékünket ipari és mezőgazdasági termelőegységek, vállalkozások, farmok, valamint közintézmények, önkormányzatok és közösségek részére ajánljuk.

Termékjellemzők

 • Automata szélsebesség és széliránymérés
 • Automata, motoros szélirányba állás
 • Automata indítás, kis szélsebesség kihasználása
 • Távfelügyeleti rendszer
 • Alacsony karbantartási igény
 • Magas éves termelési mutatók
 • Automatikus lapátszög állítás
 • Egyedi igény szerint több fogyasztó felé szétosztható az energia (5)

product_50

 

 
WTW.50
Névleges teljesítmény (kW)
50
Max. fordulatszám (rpm)
43
Start szélsebesség (m/s)
2
Névleges szélsebesség (m/s)
7,5
Kifordítási szélsebesség (m/s)
25
Oszlopmagasság (m)
24/30/36
Rotorátmérő (m)
24